CREATIEF UITJE MET JOUW TEAM?

Lijkt het jou leuk om met jouw team met de handen in de klei te gaan of een bord van keramiek te beschilderen zoals de oude Spaanse Moren dat door Europa verspreidde, lang lang geleden? 

Ik organiseer graag een creatief uitje voor jouw team. Hierbij kun je denken aan het maken van: koffie- of theekopjes, een serveelschaal, iets leuks aan de muur en een eigen idee of inbreng mag ook. 

Ik kan ook een overheerlijke lunch verzorgen a la di mama of heerlijk vers bereide Poké Bowls van KOM. Poké Bowls uit Uden. 
Je hoeft geen ervaring te hebben om te kunnen keramieken of schilderen op keramiek. Ik begeleid je er heel relaxt doorheen. Het gaat ten slotte om een creatieve ervaring, op een andere manier met het team bezig zijn, loskomen van alle (meestal drukke) werkzaamheden, ontstressen (dit kun je heerlijk wegkneden in de klei) en als je besluit om koffie kopjes te maken ook nog wat geluksmomentjes tijdens de koffie-break. 

Kosten in overleg, maar begint vanaf € 55,95 per persoon. 

Hoe gaat het na de workshop? 
Al het werk wat gemaakt wordt droogt ongeveer 2-3 weken totdat het voor een eerste stook aangeboden kan worden in de oven. Hierna glazuur ik het werk en wordt het nog een keer afgebakken. Alles bij elkaar duurt zeker 6 tot 8 weken. Het is een verrassing als het klaar is, want glazuur doet wat ie wil en het leuke is.. na zo'n tijd vergeet je een beetje dat je het gemaakt hebt en als het dan in een pakketje aankomt voelt het als een cadeautje. 

Voor een teamuitje geld een minimum van 8 deelnemers en kan uitlopen tot een maximum van 16 personen.

Mocht je interesse hebben in een workshop op locatie, neem dan even contact met mij op via de mail. Hieronder zie je wat foto's voorbijkomen van verschillende team-uitjes. 

Wie gingen jou voor? 

 

© 2021 - 2024 Layla-Elisa | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel